Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht in uw woning!

 

Binnen 1 dag geplaatst.

Materialen

 

Keralit Beplating

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u bespaart.Keralit® voldoet zowel aan de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).

 

Trespa Beplating

Trespa Meteon is extreem weerbestendig. Zon, regen en vocht hebben geen invloed op het oppervlak. De UV-bestendigheid en kleurvastheid van het verticaal toegepaste decoratieve oppervlak zijn overeenkomstig de hoogst gemeten klasse 4-5 van de grijsschaal volgens ISO 105 A 02. De decoren blijven daarom meer dan tien jaar nagenoeg onveranderd, zelfs onder de zwaarst mogelijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld bij sterke industriële vervuiling. Grote of snelle temperatuurwisselingen tussen -20°C en +80°C hebben geen effect op de eigenschappen, de stabiliteit of het uiterlijk van het paneel. Trespa-platen zijn bestand tegen elk milieu waarin ze worden toegepast.

 

Gealan Kunststof Kozijnsystemen

Ramen verbinden woonruimten met de buitenwereld en zorgen gelijktijdig voor een scheiding. Zij laten licht in de woning, maken het mogelijk om naar buiten te kijken. En zij beschermen tegen wind en regen, behouden in de winter de warmte in het huis en zorgen voor koeling in de zomer. De kunststof kozijnsystemen zijn van een officieel VCA gecertificeerd bedrijf dat met KOMO goedgekeurde producten werkt en produceren volgens de VKG normering.

 

Red Cedar Rabatdelen

Red Cedar is een lichtroze naaldhoutsoort van de Canadese- en USA westkust. De beste productie‘s komen uit de Canadese provincie British Columbia een provincie zo groot als Europa. Red Cedar is zacht, maar erg duurzaam. Red Cedar wordt gebruikt voor buitentimmerwerk, met name gevelbetimmeringen. Het kan zelfs onbehandeld toegepast worden en zal dan vergrijzen. Het krimpt en zwelt weinig waardoor verf en lak zeer goed blijven hechten op Red Cedar en een buitengewoon lange levensduur hebben.

 

WBP Multiplex Garantie Platen

Aan de productie van dit hoogwaardige triplex wordt uiterst veel zorg besteed. Gaps en overlaps komen nagenoeg niet voor. En speciaal geselecteerde okouméfineren worden gebruikt voor zowel de binnenlagen als voor de dekfineren. WBP Multiplex kent een enorm scala van toepassingen. Het is volop terug te vinden in buitentoepassingen als boeiborden, dakranden, windveren, borstweringen, luifels, gevelbekledingen, reclameborden, alsmede in de unit- en carrosseriebouw.

WAAROM WIJ?

 

• Binnen 1 dag geplaatst

 

• Geen aanbetaling

 

• 10 jaar garantie

 

• Gratis advies

 

• Vrijblijvende offerte

✓ 10 jaar garantie                          ✓ montage in 1 dag                         ✓ volledig op maat                        ✓ gedegen vakmanschap

Dirk Ponsteen, dakkapellen en dakramen.

Zowel traditioneel opgebouwde dakkapellen als prefab dakkapellen.

Dirk Ponsteen • dakkapellen en dakramen • Copyright 2017. All Rights Reserved

ontwerp website: NIOR ontwerp en realisatie